Ook dit jaar zou Aad niet aanwezig zijn met het Schanstoernooi, zodat Marja de wedstrijdleiding weer op zich had genomen. 
Helaas waren de uitnodigingen(lees Schansflyer 2015.) niet tijdig verstuurd, zodat er niet heel veel schutters waren aangemeld. Dit moeten we volgend jaar zeker anders doen!Het is zo'n prachtige locatie...
Een ander punt was de catering. Ernst, ons 'hoofd'catering zou er niet zijn! Bouwe trok de stoute schoenen aan en gewapend met een boodschappenlijst (gekregen van Ernst) heeft hij samen met Marja heeft hij de inkopen gedaan. De catering verliep prima. Er was heerlijke soep, broodjes en diverse soorten frisdrank. En natuurlijk koffie en thee. Bouwe en Marja werden bijgestaan door Ilse., de vrouw van Ruud, die kortgeleden lid is geworden. 
Jan had net als vorig jaar het parcours bedacht. Vrijdag werd alles klaar gezocht bij Odysseus en zaterdagmorgen (in de regen) werden de doelpakken en de 3D animals neergezet op de Schans. 
Zondagmorgen moesten alleen de blazoenen nog gedaan en een paar animals geplaatst.
We hadden geluk met het weer, de hele dag droog en zon, alleen een beetje veel wind. 
De eerste ronde duurde van half 11 tot half 2, zodat er werd besloten dat de tweede ronde een Hunterronde zou worden (Elk doel 1 pijl)
 
Na afloop de prijsuitreiking. De prijzen waren ook dit jaar beschikbaar gesteld door Kees de Waal. Door ons nieuwe lid Frans waren er voetjes onder gemaakt van pokhout, wat de prijzen weer speciaal maakte.
 
Eilandschutters Schanstoernooi 2015 - Uitslagen.pdf
 
Er zijn ruim 450 foto's gemaakt... Hiervan staan er 100 in het Picasa-album van de Eilandschutters