Keizerverschieting 2019

De huidige keizers Ben Moor (Compound) en Gert-jan Schoorl (Recurve) zijn uitgedaagd door de koningen Marinka Kampstra (Compound) en Roy Westerik (Recurve)

Zondag 22 september werd de Keizerverschieting gehouden.

Dit leverde een nieuwe Compound-keizerin op: Marinka met 291 punten tegen ben met 277 punten.
Gert-Jan prolongeerde zijn keizertitel met 288 punten tegen Roy
met 234 punten.
Beide keizers  van harte gefeliciteerd!

2e Prijs Frans Hattink

Enkele Eilandschutters, Jan Prins, Frans Schrama en Frans Hattink hebben 22 september 2019  mee gedaan aan het 3dicispine toernooi op Fort Oosroever wat werd georganiseerd door MBSOV Noordkop.

Frans is hierbij 2e geworden in de klasse Hout.

Gefeliciteerd!

Onderstaand artikel is ook in de Texelse Courant geplaatst:

Eerste plaats voor Texelse handboogschutster

Marinka Kampstra van handboogvereniging Eilandschutters heeft afgelopen weekend de eerst plaats behaald tijdens een A-status Veldwedstrijd handboogschieten. In de klasse Dames Compound wist zij met 319 punten de nummers twee en drie ruim dertig punten voor te blijven. Met deze score wist zij tevens haar derde prestatiespeld voor het veldschieten in de wacht te slepen.

Afgelopen winterperiode 2019 hebben  een aantal Eilandschutters zeer succesvol deel genomen aan de Wintercompetitie bij MBSOV Noordkop in Den Helder.

Deze competite bestond uit zes wedstrijden van 36 pijlen op 18 meter en er werd deelgenomen door meerdere  verenigingen uit Noord-Holland. De  Eilandschutters namen maar liefst 6 prijzen mee naar huis!

Uitslagen op www.mbsov/noordkop