Henk ontvangt zilveren bondsspeld.

Handboogvereniging Eilandschutters is opgericht in Maart 1974, wat betekent dat we in 2014 40 jaar bestaan! Natuurlijk laten we dit 40 jarig jubileum niet ongemerkt voorbij gaan.

Henk Witte is een lid dat al bij de oprichting  van de Eilandschutters betrokken was, hij is dit jaar dus óók 40 jaar lid van de vereniging. Via de NHB bereikte ons het bericht, dat hij in aanmerking kwam voor een zilveren bondsspeld.... Reden voor ons om Henk te verrassen.
Tevens is ons oudste lid, Evert van Bockomaas, 25 jaar (ere)-lid.

Alle leden werden gevraagd om aanwezig te zijn voor een geplande vergadering over Odysseus. Hierbij moest natuurlijk ook Evert aanwezig zijn en Henk, de voorzitter van de Stichting.
We vonden dat de directeur van de NHB, Paul ten Hag, de juiste persoon was voor het opspelden van de speld. Hij werd uitgenodigd samen met Dick Zelvender, voorzitter van Rayon 1. Door beide heren werd deze uitnodiging aangenomen om Texel te bezoeken.
De wethouder sport, Henny Huisman werd ook uitgenodigd.

Henk kwam nietsvermoedend binnen In Odysseus voor de vergadering. Aad nam het woord en bood zijn excuses aan, omdat er geen vergadering zou worden gehouden, maar dat er andere zaken op de agenda stonden....
Marja bedankte Henk voor zijn jarenlang trouw lidmaatschap en zijn inzet bij de bouw van het Schietsportcentrum en de werkzaamheden aan de buitenbaan. Hierna ontving Henk de zilveren speld van de NHB. Van de Eilandschutters nam hij nog een trofee in ontvangst.

Evert is ook een jubilaris, hij is 25 jaar lid van de Eilandschutters. Ook aan hem een woord van dank voor zijn trouwe lidmaatschap. Evert is de man die heeft bedacht, dat de clubcompetitie bij ons op 25 m wordt geschoten.